Herstelgericht multidisciplinair behandeltraject

Na een vrijblijvend oriënterend onderzoek of (multidisciplinaire) intake wordt een uitgebreide rapportage opgesteld met daarin een volledige omschrijving van de huidige situatie op alle fronten + beoogde doelstellingen welke wij met jou na willen streven.

Een eerste behandeling bestaat uit het bespreken van het behandelplan, het maken van een start van het behandeltraject en het vooruit plannen van afspraken tot een eveluatiemoment.

De duur van het behandeltraject kan per individu variëren. Dit is afhankelijk van jouw situatie en de beoogde doelstellingen. De gemiddelde behandelintensiteit is 1 of 2 keer per week.

Wij bieden je de mogelijkheid om te werken aan een verbeterde gezondheidssituatie. Je kunt van ons verwachten dat wij je op een deskundige, individuele en persoonlijke wijze begeleiden in je weg richting herstel.

Je kunt van ons verwachten dat je tijdens een behandeltraject bij Alkmaars Nek Centrum van ons de individuele tijd, aandacht en specifieke begeleiding ontvang die jij verdient. Wij kiezen bewust voor een aanpak vanuit meerdere fronten, te weten het fysieke, mentale en emotionele aspect. Hoofdzakelijk werkt je eigenhandig, en op eigen initiatief, aan je herstel met Alkmaars Nek Centrum als deskundige ondersteuning.

Wij proberen voor onze deelnemers een veilige en rustige omgeving te creëren van waaruit één ieder  aan zijn/haar herstel kan gaan werken.

Wij streven ernaar om samen met onze deelnemers toe te werken naar zelfherstellend vermogen en onafhankelijkheid.  Om dit te bereiken, kiezen wij voor een actieve behandelwijze omdat wij erin geloven dat deze aanpak niet alleen op de korte termijn, maar juist op de lange termijn tot gewenste resultaat zal leiden. Wij geven je de nodige houvast en ruimte om jouw eigen weg te ontdekken.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen