Whiplashklachten

Whiplash klachten worden vaak veroorzaakt door een verkeersongeval, een val van de trap of een harde klap. Doordat er een snelle, ongecontroleerde beweging van de nek plaatsvindt, kunnen de nekspieren en -banden aan stabiliteit en kwaliteit (belastbaarheid) verminderd zijn. Hiernaast vindt er door deze snelle beweging een verstoring van het brein plaats.

Er kunnen diverse (en reële) klachten en verschijnselen optreden welke bij de één meer van toepassing zullen zijn dan bij de ander. Pijnklachten, vermoeidheid, duizeligheid, moeite met concentreren, overgevoeligheid voor prikkels als drukte, fel licht of harde geluiden zijn enkele van deze verschijnselen. Doordat whiplashklachten aan de buitenzijde veelal niet waarneembaar zijn is onbegrip een veelvoorkomende term bij deze problematiek.

Onze cliënten met whiplash klachten komen voornamelijk uit de regio Noord-Holland, waaronder  plaatsen als Alkmaar, Heiloo, Castricum, Bergen NH, Hoorn, Schagen, Den Helder, Zaandam, Haarlem en Beverwijk. Voor vragen neem contact met ons op.

Contactgegevens

Onze cliënten zeggen

Na een aanrijding maart jl. in revalidatie bij Maarten! Goede hulp en begeleiding werkt mee voor een goed herstel! Ik kan ze zeker aanraden! Ook als je zelfstandig ondernemer bent. Erg flexibel en meedenkend!

Patricia

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen