Behandeltraject op maat

Wij kiezen voor een actieve behandelwijze omdat wij erin geloven dat deze aanpak niet alleen op de korte termijn, maar juist op de lange termijn tot gewenste resultaat zal leiden. Wij geven u de nodige houvast en ruimte om uw eigen weg te ontdekken.

Na een vrijblijvend oriënterend onderzoek of (multidisciplinaire) intake wordt een uitgebreide rapportage opgesteld met daarin een volledige omschrijving van de huidige situatie op alle fronten + beoogde doelstellingen welke wij met u na willen streven.

Een eerste behandeling bestaat uit het bespreken van het behandelplan, het maken van een start van het behandeltraject en het vooruit plannen van afspraken tot het moment van de tussenevaluatie na circa 6 weken.

De duur van het behandeltraject kan variëren van 6 tot 20 weken, afhankelijk van uw situatie en de beoogde doelstellingen. De behandelintensiteit is 2 keer per week in de beginfase met een afbouw naar 1 keer per week / per 2 weken.

 

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen