Schouderklachten

Bij schouderklachten heeft u pijn rond het schoudergewricht als u uw bovenarm beweegt en soms ook als u hem stil houdt. Soms straalt de pijn uit naar de schouderbladen, de nek, de elleboog of de vingers. Door de pijn kunt u uw arm vaak niet goed bewegen. De klachten kunnen uw dagelijkse bezigheden en werk belemmeren. Ook ‘s nachts kan de pijn heel hinderlijk zijn.

Schouderklachten kunnen plotseling of geleidelijk ontstaan. Soms komen de klachten door overbelasting van uw schouder. Vooral lang dezelfde bewegingen maken kan irritatie en ontsteking in de schouder veroorzaken. De klachten kunnen ook te maken hebben met spanningen thuis of op het werk.

Onze deelnemers komen voornamelijk uit de regio Noord-Holland, waaronder  plaatsen als Alkmaar, Heiloo, Castricum, Bergen NH, Hoorn, Schagen, Den Helder, Zaandam, Haarlem en Beverwijk. Voor vragen neem contact met ons op.

Contactgegevens

Onze cliënten zeggen

Steeds terugkomende nek/schouder klachten, zelfs chiropraxie hielp maar van tijdelijke duur, dus kwam ik hier te recht! Hier wordt het bij de wortel aangepakt, zowel op fysiek als mentaal vlak! Persoonlijke begeleiding, goede tips en uitleg en het belangrijkste het streven naar zelfredzaamheid! Hoe voorkom je dat je weer op dit punt beland! Inmiddels bijna klaar met het traject en de klachten zijn flink afgenomen, wat een verademing! Nu is het aan mij om dit voort te zetten. Erg fijn is dan ook de nazorg!

Isolde

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen