Rugklachten

Bij het merendeel van de rugklachten is er geen organische oorzaak aantoonbaar; dit worden aspecifieke rugklachten genoemd. Het is niet alleen een sociaal-medisch probleem maar ook een financieel probleem vanwege het grote ziekteverzuim. Rugklachten ontstaan door een samenspel van factoren, die zowel persoons- als werkgerelateerd zijn.

Persoonlijke factoren: Lichaamsbouw, lichaamsgewicht, stressfactoren, de algehele en lokale (spier)conditie en (bij vrouwen) soms ook door de menstruatie.

Werk gerelateerde factoren: Fysieke activiteiten als tillen, zitten, staan, onverwachte bewegingen en lopende bandwerk.

Onze deelnemers komen voornamelijk uit de regio Noord-Holland, waaronder  plaatsen als Alkmaar, Heiloo, Castricum, Bergen NH, Hoorn, Schagen, Den Helder, Zaandam, Haarlem en Beverwijk. Voor vragen neem contact met ons op.

Contactgegevens

Onze cliënten zeggen

Hele goede service. De klachten worden uiterst serieus genomen en in overleg wordt er gezocht naar een goede oplossing! Meer dan tevreden! Bedankt Maarten

Joshua

</p>

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen