Wij bieden u de mogelijkheid om te werken aan een verbeterde gezondheidssituatie voor uzelf. U kunt van ons verwachten dat wij u op een deskundige, individuele en persoonlijke wijze revalideren in uw weg richting herstel.

Uw wordt bij ons begeleid op meerdere fronten, het fysieke, het mentale en het emotionele vlak. Tijdens de revalidatie binnen Alkmaars Nek Centrum krijgt u van ons handvatten, tools en oefeningen mee welke u op eigen initiatief toe kunt passen in uw dagelijks leven.

 

Onze interventie is zeer geschikt voor de volgende problematieken te kunnen behandelen

Alkmaars Nek Centrum kan u helpen om van uw klachten af te komen en de weg omhoog in te zetten. Een team van deskundigen zal u intensief begeleiden. Hierbij kijken we naar u als persoon; op het werk én thuis.

  • Intensieve begeleiding

    Alkmaars Nek Centrum kan u helpen om van uw nekklachten, hoofdpijnklachten of whiplashklachten af te komen en de weg omhoog in te zetten. Een team van deskundigen zal u intensief begeleiden. Hierbij kijken we naar u als persoon; op het werk én thuis.

  • Mogelijkheden

    We kijken liever naar mogelijkheden dan naar beperkingen. U zult merken dat u tot meer in staat bent dan u zelf misschien denkt. U kunt dan weer met vertrouwen naar de toekomst kijken en prettiger functioneren.

  • Lange termijn

    Binnen een behandeltraject kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn.

Contactgegevens

Onze cliënten zeggen

Vanwege nekklachten na een aanrijding bij Maarten terecht gekomen. Vanaf de eerste behandeling was ik al overdonderd door het effect. Zonder Maarten en Fred was ik niet zo ver gekomen als nu. Bij deze wil ik ze ook bedankten voor de behandelingen en uiteraard voor de steun en oprechte begrip!! Het was een leerzame periode om uiteindelijk nu op een positieve en sportieve manier de toekomst in te gaan. Ik kan het iedereen aanraden.

Suzanne

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen