Nek- en hoofdpijn

Nekklachten en hoofdpijn kunnen zich uiten in diverse vormen: Een zeurend of bonkend gevoel, een scherpe stekende pijn of zelfs het zwart voor de ogen zien. Onder andere een verkeerde (werk)houding, stress, overbelasting of werkdruk, een verkeerde ademhaling, weinig of verkeerd bewegen/belasten of voeding kunnen een indirecte oorzaak zijn voor nekklachten en hoofdpijn.

In circa 90% van deze klachten zijn het de nekspieren in de nekregio die zich onbewust en ongecontroleerd aanspannen. Doordat deze spieren aanhechten aan de schedelrand kunnen er hoofdpijnklachten ontstaan. Een verminderde of beperkte stabiliteit, coördinatie en mobiliteit kunnen deze klachten in stand houden of zelfs doen verergeren waardoor men de grip op de klachten dreigt kwijt te raken.

Onze deelnemers komen voornamelijk uit de regio Noord-Holland, waaronder  plaatsen als Alkmaar, Heiloo, Castricum, Bergen NH, Hoorn, Schagen, Den Helder, Zaandam, Haarlem en Beverwijk. Voor vragen neem contact met ons op.

Contactgegevens

Onze cliënten zeggen

Afgelopen winter ben ik bij Maarten begonnen vanwege aanhoudende klachten in mijn nek en schouder.Wat nieuw voor mij was dat je van tevoren met elkaar een traject uitstippeld voor 3 maanden en dat je aan het eind een bijna gegarandeerde verbetering afspreekt. Het herstel was vooral in het begin verbluffend en de klachten verdwenen grotendeels. Waar ik eerst enorm beperkt was in mijn werk en prive situatie kon ik na een maand al de meeste dingen hervatten. Maarten bedankt voor de goede en prettige 1 op 1 begeleiding! Groeten Lucas

Lucas

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen