Collumbehandeling bij het Alkmaars Nek Centrum

Wat fijn dat je belangstelling hebt voor een behandeling bij het Alkmaars Nek Centrum. De collumbehandeling heeft als waarde dat er dieper gelegen nekspieren worden behandeld waardoor de oorzaak van diverse klachten wordt aangepakt. Zelf ben ik, Maarten de Vries, fysiotherapeut, blij dat deze behandelmogelijkheid op mijn pad is gekomen. Guido Loozen, ontwikkelaar van deze behandelwijze, is in mijn ogen een fenomeen.

Behandelvormen

Alkmaars Nek Centrum biedt de collumbehandeling in twee vormen aan:

  1. Afzonderlijke behandelingen (circa 60 minuten per keer).
  2. Behandelingen in combinatie met een (multidisciplinair of fysiek) begeleidingstraject

Voor wie kan de collumbehandeling van waarde zijn?

De ervaringen van deelnemers leren mij dat de collumbehandeling in de regel tot een blijvend resultaat leidt bij breed scala aan klachten. Te denken valt aan nekpijn, hoofdpijn, whiplashklachten, rug- en schouderverschijnselen, migraine, hernia’s, beenlengteverschil, spanningsklachten, stijfheid, moeheid, een verkeerde houding etc.

N.b. mensen ervaren vrijwel altijd verlichting en minder pijnklachten en hebben nadien een betere lichaamshouding.

De behandeling?

De collumbehandeling wordt gedaan met gebruik van een ‘massage-apparaat’ en wordt uitgevoerd middels een strak omlijnde procedure. Om het gewenste resultaat te bereiken wordt op dieper gelegen spieren ingegrepen. Na een behandeling kan de behandelde plek gevoelig c.q.  beurs aanvoelen. Gedurende de weken na de behandeling kunnen er veranderingsprocessen in het lichaam waargenomen worden. Deze vormen zijn een ‘bewijs’ dat het lichaam her(in)stellende is.

Bekendheid

De collumbehandeling is in Nederland nog relatief onbekend, maar als gevolg van de positieve ervaringen die mensen hebben opgedaan wint de behandeling steeds meer terrein.

Belangstelling?

Loop je met (langdurige) pijnklachten, heb je van alles geprobeerd en ben je benieuwd of de collumbehandeling meerwaarde heeft voor jou, neem vrijblijvend contact op met mij waarbij je gebruik kunt maken van de onderstaande gegevens.

Maarten de Vries,

Fysiotherapeut & collumbehandelaar bij Alkmaars Nek Centrum

T. 072-7370049

M. 06-22958993

info@alkmaarsnekcentrum.nl

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen